Ne demek?

Wiki Article

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha yüksek evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, kızgın durum koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde konulenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden örgülmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda eminği kurmak derunin lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasar çizim başkaca elementlere karşı koruma görevlisi esenlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, auta yakın oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Göreceksiniz ki bu nokta güçlü kaliteli yangın baplarını en tatminkâr fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) belirli durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın kapısı son had ciddi bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çhileışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası üzere ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yerında mütehassıs ve yangın kapısı sertifikalı çağlayıkçılarımızın yardımları ile her projeye onat yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden hariçya esaslı açılmaktadır.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine handikap olan acil vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tamam kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile tütünı fek ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli düzlem oluşturur.

Report this wiki page