Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Her devir özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, mobilya veya farklı bir handikap bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri safi katman meydanı 150 metrekare’den bir araba ve çabucak okkalı kesilmeı olan umumi binalarda, misil adeti 4’ten ziyade olan tüm gestaltlaşmalarda yangın merdiveni örgülması ıztırari kılınmıştır.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri uyartıyor ve mutabık fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Bu nedenle henüz mürtefi bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sıyanet sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal eylemek ve montajını yapıp etmek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Gelişen teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, henüz fazla güvenilir hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün uyma fail bir firmayız.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları Yangın Çıkış Kapısı ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve mütenasip hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page